Blog

Despre pastilă

Ce este Pastila de Online și cum a apărut?

Pastila de Online este un serviciu de intermediere dintre companiile de orice dimensiune care își doresc promovare online și blogurile calitative, cu autoritate și care fac parte din aceeași nișă ca și compania.

Pastila a apărut ca o necesitate pe piață din punct de vedere al promovării online, ca urmare a dezvoltării unei game largi de concursuri pentru bloggeri care, deși oferă vizibilitate pe termen scurt companiei implicate, nu oferă calitate în privința promovării prin motoarele de căutare.

Ce nu este Pastila?

Pastila de Online nu este un concurs pentru bloggeri în care companiile implicate vor oferi premii. În cadrul Pastilei, nu vor exista premii oferite de companii, bloggerii fiind remunerați cu un onorariu stabilit de comun acord cu specialiștii The Pharmacy.

Cui i se adresează Pastila?

Companiilor de orice dimensiune care vor să obțină mai multă vizibilitate în motoarele de căutare, link-uri externe calitative și notorietate puternică în rândul consumatorilor țintă.

Care este ingredientul Pastilei?

Ingredientul constă într-o bună colaborare cu persoanele care dețin bloguri calitative și cu autoritate în România, pe domenii proprii, cu Page Rank ridicat și care se adresează unui grup de cititori direct interesați de produsele sau serviciile companiilor implicate.

Care este mecanismul Pastilei?

  1. Compania completează formularul de înscriere de pe site
  2. Pe baza unor criterii precum trafic, PR și domeniu, specialiștii The Pharmacy vor selecta bloggerii potriviți pentru compania respectivă
  3. Compania va primi o ofertă care cuprinde costul total al campaniei și detalii despre blogurile implicate
  4. Compania va pune la dispoziție bloggerilor documentația necesară redactării articolelor
  5. Bloggerii vor scrie minimum un articol fiecare, pe temele solicitate, cu minimum 2 link-uri do follow pe cuvintele cheie alese de companie, sub îndrumarea doctorilor de serviciu

Ce este important de știut?

Deoarece Pastila de Online este un tratament pentru o optimizare mai bună pentru motoarele de căutare, efectul său se va cunoaște pe termen mediu (3-4 luni de la publicarea articolelor).

Efectul pe termen scurt al Pastilei îl constituie traficul crescut pe site-ul companiei, provenit din blogurile participante. Pentru mai multe detalii despre efectele acestui tratament, vizitați pagina Efectele Pastilei.

Pastila de Online este un tratament care pune accent pe calitate, nu pe cantitate. Pastila de Online elimină orice riscuri de spam pentru site-ul companiei, deoarece blogurile selectate pentru fiecare companie implicată vor fi pe domenii proprii și vor face parte fie din nișa acesteia, fie dintr-o nișă generalistă.

Noi ne vom asigura că blogurile implicate vor respecta toate regulile impuse în scrierea articolelor și că vor publica articolele conform calendarului stabilit inițial.

Echipa de doctori din spatele Pastilei de Online

[su_table]
Ovidiu Bălcăcian Laurențiu Mihai Cătălin Ionașcu
Blog: ovidiubalcacian.ro

Email: Ovidiu.balcacian@the-pharmacy.eu

Blog: laurentiumihai.ro

Email: Laurentiu.mihai@the-pharmacy.eu

Blog: catalinionascu.ro

Email: Catalin.ionascu@the-pharmacy.eu

[/su_table]