Blog

Efectele pastilei

Cu acest tratament simplu, vei câștiga link-uri calitative pentru site-ul tău și vizitatori direct interesați de produsele sau serviciile tale.

Vom explica în continuare fiecare efect pe care îl are Pastila de Online asupra site-ului tău:

#1 Îți vei îmbunătăți poziția în motoarele de căutare

Ingredientul de bază al pastilei îl constituie blogurile pe domenii proprii, cu Page Rank ridicat și cu un conținut care face parte din nișa căreia și compania ta se adresează.

Cu ajutorul articolelor scrise și publicate de acești bloggeri, vei primi link-uri pe cuvinte cheie către site-ul companiei tale, fapt care te va ajuta, în timp, să îți îmbunătățești poziția în motoarele de căutare.

#2 Vei fi promovat pe bloguri calitative, din domeniul tău

Încă de la începutul tratamentului, doctorii de serviciu de la The Pharmacy se vor asigura că blogurile care îți vor promova compania se adresează unei nișe similare afacerii tale. Din acest motiv, prin articolele scrise și publicate pe fiecare blog, compania ta va fi promovată către cititori care pot fi interesați în mod direct de produsele sau serviciile tale.

#3 Vei fi mai cunoscut la nivel online în rândul publicului tău țintă

Blogurile alese pentru campania ta de promovare vor publica, fiecare, cel puțin câte un articol care va promova compania ta. Deoarece aceste bloguri fac parte din nișa ta de interes, compania ta va deveni populară direct în rândul consumatorilor cărora te adresezi din punct de vedere comercial.

#4 Îți vei crește traficul calitativ pe website

Pastila de Online te va ajuta să îți crești traficul pe website în mod calitativ: vei avea noi cititori, direct din nișa ta de interes.

#5 Primești suport din partea specialiștilor în marketing online pentru campania ta de articole

Doctorii de serviciu din cadrul agenției The Pharmacy îți vor fi alături pe tot parcursul tratamentului, oferindu-ți încă de la început suport pentru crearea campaniei tale pentru bloggeri, alegerea subiectelor articolelor scrise și crearea calendarului de postări.

Aceștia se vor asigura că articolele vor fi scrise și publicate la timpul potrivit și că acestea vor respecta toate regulile impuse de tine privind stilul de redactare, limbajul folosit și cuvintele cheie alese pentru inserarea link-urilor.

#6 Campania va fi monitorizată de specialiști

Nu trebuie să îți faci griji în privința gestionării bloggerilor implicați în campania ta! Aceștia vor ține legătura cu specialiștii The Pharmacy, care se vor asigura că totul decurge conform planului.

În plus, vei primi rapoarte periodice cu articolele publicate.

[su_button url=”http://pastiladeonline.ro/inscriere-companii/” background=”#F58634″ size=”9″ icon=”icon: hand-o-right”]Solicită acum o rețetă personalizată pentru compania ta![/su_button]